Post by diepabtilila on Feb 9, 2022 16:59:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Warplanes: PvP Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ wiele primogemów hack ▞▞▞
▞▞▞ Modern Warplanes: PvP Warfare 2022 version ▞▞▞
Szczerze mówiąc, grafika i koncepcja są WSPANIAŁE. Moja skarga jest taka sama jak u innych – nadchodzi moment, w którym jesteś całkowicie zdeklasowany przez boty lub graczy, którzy posiadają znacznie lepsze samoloty, broń i zbroję; zamiast stopniowo zwiększać skalę, jesteś zmuszony wydać prawdziwe pieniądze, czekać na nagrody lub ODINSTALOWAĆ. Można by pomyśleć, że przy wszystkich reklamach byłoby więcej wypłat, ale tak nie jest. Dla wszystkich rodziców i dzieci, WYDAWAJ MĄDRZE - to nie jest tanie. $$$$$$
Super
Może być
brzmi nadal bardzo źle. to jest rok 2020 dostosuj muzykę i dźwięk oddzielone powinny być wspólne rzeczy. odrzutowiec brzmi również bardzo źle. kiedy lecisz prosto bez dźwięku, kiedy poruszasz się w wybranym kierunku, jest to dźwięk "kruhh kruhh". nie ma ekranu ani efektów dźwiękowych, gdy jestem trafiony pociskami lub armatą. Nie mogę uniknąć pocisków bez flary, przez ostatnie pięć lat, zanim naprawdę cieszę się unikaniem pocisków i zobaczeniem pocisków przechodzących przeze mnie od tyłu. Naprawdę tęskniłem za nowoczesnym samolotem bojowym. Odinstaluję teraz
Aplikacja zostala zatszymana
Ten. gra. jest. ZDUMIEWAJĄCY. Grafika i styl walki są naprawdę fajne i bardzo mi się to podoba! jednak mam z tym trochę kłopotów... system opieki zdrowotnej. Twórcy, sugerowałbym dodanie paska PW w przyszłej aktualizacji, aby gracz mógł zobaczyć, ile zdrowia ma samolot, zanim eksploduje. Jedynym sposobem, w jaki możesz zobaczyć swoje zdrowie, jest po prostu ogień i dym na pokładzie samolotu. W każdym razie dziękuję za poświęcenie czasu na przeczytanie mojego wyjaśnienia! tak trzymaj!
Jest to gra na 5 gwiazdek, ale umieściłem 2 gwiazdki z jednego powodu. W TDM lub FFA online mój przeciwnik zawsze ma odrzutowce rangi C+ i wyżej, podczas gdy ja mam prostą klasę D. Gdyby dodali sposób, żeby klasa D mogła walczyć z klasą D, to byłaby to uczciwa walka. Byłoby też super, gdyby dodali strefę swobodnego lotu bez żadnych wrogów, abyśmy mogli ćwiczyć nasze umiejętności.
Po prostu kolejna grabież pieniędzy, aby zagrać w grę. Nie możesz nic zrobić z ludźmi, którzy wydali więcej pieniędzy i kupili potężny odrzutowiec i nie możesz z nimi wygrać. A swatacz wystawia tych wydających pieniądze graczy przeciwko ludziom, którzy dopiero zaczęli i nie mają nic do odparcia. W tej grze nie ma elementu umiejętności. Po prostu zapłać, aby wygrać. Jedna z najgorszych gier w historii, której nienawidziłem, przysięgam
Byłoby najlepiej, gdybyśmy mogli dodać znajomych i zaprosić ich do gry z czatem głosowym, a także mieć przycisk odświeżania do wyszukiwania pokoi, aby ułatwić znalezienie określonych pokoi w sekcji (Twoja gra).
Gra jest bardzo dobra, ale problem polega na tym, że samoloty są bardzo drogie, dotarcie do ligi jest bardzo trudne i nie zdobywam żadnych nowych miejsc. Ale podoba mi się ta gra
Modern Warplanes: PvP Warfare แอ็กชัน vga
Cat Dog Magic Tiles Musik wbv
Wszytko spoko,sterowanie zajebiscie rozwiązane, grafika na dużo plus. Trochę powoli zdobywa się zakres, ale to nic co skutkuje na powodzeniu. Jedyny minus to dlatego, że nie rozumiem dlaczego po zastrzeleniu jednego schowka Ci trafienie w drugim statystykach, w realizacji nie ma? Dlaczego tak się dzieje??
Uuuu
Potrzebuję tylko trochę ulepszeń, rozgrywka wciąż jest świetna i intensywna, ale wymaga przynajmniej dużej poprawy.
Steruj ****
Świetna gra! Świetna grafika! jest fajnie, ale joystick sterujący jest trochę mały. Jeśli joystick jest trochę większy, byłoby świetnie. Kąt kamery zawsze powinien być taki, jak kiedy skręcam w lewo, samolot skręci trochę w prawo w aparacie, grafika jest świetna, ale jeśli jest refleksja nad planem będzie niesamowita! Dzięki za tak dużo zabawy!
po aktualizacji gry zrobiło się chaotycznie, umiejętności nie były potrzebne, a 10 minut mogło zabić tylko 2 graczy, po prostu skończyły się kule. Skończyło się na usunięciu konta i rozpoczęciu od nowa. okazało się, że jest jeszcze gorzej, zbieranie pieniędzy było bardzo trudne. Oglądałem dużo reklam zamiast grać..
Fajny pomysł, bardzo dobra grafika i przyzwoite sterowanie. Przerażające kojarzenie. Kupiłem drugi dostępny statek na poziomie 4 i dopasowano go do 30-tych. Bycie wysadzonym w powietrze, zanim moja broń znajdzie się w zasięgu, jest frustrujące. Nie widzę powodu, aby grać w grę, która nie jest zabawna.
Ta gra jest dobra i większość rzeczy. Jedynym problemem, jaki mają wszyscy, jest to, że samoloty nie mają pełnej kontroli. Bez tego jest nudno. I sprawia, że rozgrywka jest mniej naładowana akcją. Wtedy nudne staje się po prostu wejść, skręcić, z pełną prędkością, pociskiem, karabinem maszynowym, skręcić i wygrać lub przegrać. To takie nudne.
Brak kontroli ruchu, co za wstyd. Dodanie kontroli ruchu nie jest nawet trudne. Edycja : Miałem na myśli sterowanie ruchem, jak w przypadku używania akcelerometru lub żyroskopu, a nie „sterowania ruchem za pomocą joysticka”. Jak możesz być programistą i źle to zinterpretować? Moja obecna ocena jest gorsza niż poprzednia, niestety nie możemy ocenić mniej niż jedną gwiazdkę.
Lipa nie kupujcie nic szkoda kasy
Ścina obraz i dzwięk na serwerach.
Gra była świetna, dźwięk był realistyczny, nigdy nie mogłem rozgryźć tego antyrakietowego. Ale kilka problemów. 1. Internet powinien być uszeregowany, aby był uczciwy. 2 powinieneś dodać drużynę kontra AI, trochę jak przetrwanie. I potrzebujesz więcej trybów. I chciałbym, żebyś mógł strzelać do nadlatujących pocisków z armaty lub pocisków. Poza tym wszystko jest super. Jest też bardziej w strefie płatnej gry, więc czy możesz to naprawić? Czy możesz też dodawać role i triki? Trochę jak z Top Gun.
Straciłem 10 min z życia
EDYCJA: To cudowna gra, nadal ją uwielbiam, ale czy możesz dodać darmowy tryb lotu? Naprawdę nie lubię, kiedy ty i twoi przyjaciele lecicie dookoła i nie chcecie do siebie strzelać - po prostu pochwalcie się swoim samolotem, ale kończycie strzelając, ponieważ AUTOTARGET i ktoś jest waszym wrogiem.
Nie możesz dać 5 gwiazdek, dopóki nie zbanujesz wszystkich hakerów i nie naprawisz błędów i usterek. odejście od funkcji, dzięki której każdy może kupić boostery (zwykłe lub rzadkie) za srebrne lub złote monety, co jest koszmarem dla każdego gracza, szczególnie dla tych, którzy nie wydają gotówki
Moja ulubiona gra dobra grafika wszystko dobrze tylko jest jeden problem dodajcie więc trybów. będę grała dobrze
Grafika jest świetna, samoloty również, tylko mamy dwie dwie mapy. W tym dniu, samolot ma taką dziecięcą prędkość i spadania.
Jedynym problemem jest sterownik. Czułość kontrolera jest za duża. I nie ma zdrowia samolotu. Nie można dostosować czułości w ustawieniach. Szkoda. Wolę grać w inną podobną grę o nazwie „Ace fighter”, która ma znacznie lepszy kontroler. Myślę, że o wiele lepiej będzie, jeśli połączysz rozgrywkę z samochodami i statkami, które również mogą walczyć z własnym arsenałem. Będzie znacznie lepiej, jeśli będzie gra, która ma całą machinę bojową z powietrza, lądu i wody
Dobra gra, ale nie ma dźwięku, dlaczego?
takie gowna jeszcze niewidzialem czyste ścierwo
buuuuuuuu straszyć ścina i niedawno się robić nic tylko stać w miejscu
Gra jest fajna, wymaga pewnych ulepszeń z włączaniem i wyłączaniem dźwięku
Witaj, Ta gra zasługuje na ocenę 10 gwiazdek, ale była to opcja 5 gwiazdek, ponieważ jest to bardzo przygodowa i oszałamiająca gra, ponieważ tylko w 144 mb ta gra ma grafikę, sterowanie, czatowanie z przyjaciółmi, różnorodność samolotów, takich jak gra 500 mb. Grałem w firmę gd w więcej gier, takich jak - okręty wojenne na Pacyfiku, świat okrętów podwodnych, machiny wojenne morden, ale jest to najlepsza gra, jaką stworzyła firma gd.
świetna grafika świetna głębia za drogie na niektórych rzeczach, jestem pewien, że możecie obniżyć ceny, a także, co byłoby miłe, może być może wydanie c130 samolotu gracza lub nawet samodzielna wersja, gdybyście byli w WW1 lub WW2 i musicie brać cele i walcz z duchami lub trochę jak snajperskie elitarne nazistowskie odrzutowce zombie lol tak czy inaczej dobrze zrobione ludzie, dobrze zrobione. niesamowite, że moja recenzja została przekazana, jeśli robisz samodzielny stojak, w który można grać na laptopie lub komputerze, daj mi znać, czy kupię do niego kontroler 😄
Nie przeniosłbym moich zakupów w grach z tego konta Google na mój nowy telefon, mnóstwo pieniędzy w błoto! A teraz nawet nie otworzy się na moim nowym Samsungu S21, ponieważ jest zabugowany nową łatką. Niestety dla mnie to wszystko.
Gra jest świetna ma kilka błędów np: kilka razy mi się zdarzyło, gdy się respawn z drużyną deathmatch to wybuchłem. Mam jeszcze prośbę, aby słowo "kumam" jest oznaczone w tej grze jako przekleństwo? Oznacza to w języku polskim, że ktoś coś "kuma" co znaczy "rozumie". Proszę poprawić bo przez to dostałem bana na czat.
dobre tylko te lagi